Sve što trebaš znati

WORDPRESS

35% weba koristi WordPress, od hobi blogera do najvećih novinskih online web-stranica.

CMS je kratica za Content Management System - sustav za upravljanje sadržajima

WP koristi 75 milijuna stranica

WordPress je najpopularniji sustav za upravljanje sadržajem otvorenog koda (CMS) koji koristi otprilike 75 milijuna web stranica. WordPress je besplatan za instaliranje, implementaciju i nadogradnju. Tisuće dodataka i predložaka imaju fleksibilno i jednostavno sučelje, što smanjuje troškove razvoja i vrijeme implementacije.
WordPress je jednostavan za upotrebu kao program za obradu teksta kao što je Microsoft Word. WordPress koristi jednostavno sučelje, usmjerenje i klikanje, ali istovremeno, WordPress je također dovoljno moćan za naprednije korisnike i mogučnosti uređenja i prilagodbe.

Korak po korak sve što ti je potrebno

Kako započeti?

Domena je ima odnosno adresa web stranice. Poduzetnici imaju pravo dobiti besplatnu .hr domenu s nazivom firme/obrta. Ime domene možete provjeriti na Carent stranici “domene.hr

Pri registraciji domene potrebno je unjeti adrese servera s kojim će se domena povezati. Ako ne znate javite nam pa ćemo vam pomoći odabrati server i postaviti.

Potreban je hosting na kojem će se instalirati WordPress i svi njegovi dodaci. Ukoliko nemaš možemo ti naći najbolju opciju i pripremiti sve instalacije za rad.

Tema je ono što oblikuje web stranicu u WordPressu. Pomoći ćemo ti odabrati temu po mjeri tvog projekta.

WordPress dodaci su funkcije koje se dodatno instaliraju kako bi web stranica imala potebne mogućnosti i opcije.

*  Našim korisnicima pripremili smo neke od najpoznatijih tema i dodataka koji su provjereni i pouzdani za korištenje i uređivanje (korištene od tisuće korisnika širom svijeta (besplatne, probne i pro verzije)) 

* Isto tako pouzdan hosting za smještaj web stranica na koji korisnicima predinstaliramo WordPress, Woocommerc, i željene teme/dodatke kako bi olakšali i pripremili sve za početak rada (brinemo se o zdravlju stranica, tehničke detalje prepustite nama)

Imamo smještaja više od AirBnB 😉

Mi brinemo dok ti mirno spavaš