WooCommerce

Kreiraj vlastitu internet trgovinu

Sve potrebno na jednom mjestu

Trgovina prilagođena korisnicima

Zabavna i brza online prodaja u svega nekoliko klikova. Dodaj proizvode, opise, fotografije, opcije, cijene, itd. Možeš prodavati što poželiš.

Najmoćniji dodatak za internet trgovinu

Potpuno besplatno

WooCommerce isto kao i WordPress dolaze u potpuno besplatnom izdanju za korištenje. Neke od naprednih funkcija zahtjevaju plaćene dodatke koji poboljšavaju mogućnosti WooCommerca ovisno o potrebama.

Česta pitanja i njihovi

odgovori

WooCommerce pomaže prodavati proizvode i usluge s WordPress stranice. To je besplatni WordPress dodatak s dodatnim značajkama dostupnim kao proširenja. WooCommerce proizvodi Automattic, korporativna grupa WordPress-a, tako da kada ga upotrebljavate, u dobrim ste rukama.

Najveća razlika je u postavljanju. WooCommerce je dodatak za WordPress, što znači da je potrebna web stranica za WordPress za koju je potrebno platiti naknadu za hosting i domenu, nakon čega instalirati WooCommerce dodatak i zatim postaviti trgovinu.

Milijuni tvrtki odlučuju se za korištenje WordPressa jer on pruža najbolju osnovu za njihove web stranice. Brz je, siguran i jednostavan za upotrebu. WooCommerce nasljeđuje svu snagu i pouzdanost WordPress-a i koristi ga za izgradnju iskustva e-trgovine svjetske klase za trgovce i njihove kupce.

WooCommerce i WordPress su besplatni softver s otvorenim kodom. Jedan od razloga zbog kojeg se mnogi odlučuju za WooCommerce je taj što su, poput samog softvera, troškovi prilagodljivi – imate puno više kontrole nad onim što trošite i kada nego s većinom drugih eCommerce platformi.

WooCommerce će prema zadanim postavkama raditi s bilo kojom temom WordPressa.

WordPress kao i WooCommerce imaju jako veliku bazu besplatnih dodataka, ovisno o namjeni, koji se mogu slobodno koristi, no za zahtjevnije funkcije i naprednije opcije programeri proizvode dodatke koji to mogu odraditi i pomoći vam riješiti tj. realizirati ideje.

Sadržaj jednostavno uredi uz Elementor

Elementor je za svakoga